Treningskamper før serien igjen settes i gang! – Runar

Treningskamper før serien igjen settes i gang!

Onsdag 24. februar kl. 18:30 er det igjen duket for seriekamp for håndballgutta våre.  Haslum HK kommer på besøk og to svært viktige poeng står på spill.

Etter den lange kamppausen skal det bli godt å komme i gang igjen!  Som et ledd i å være godt forberedt skal vi spille to treningskamper forut for seriekampen.

Allerede i dag reiser gutta til Nøtterøy og møter hjemmelaget i Nøtterøyhallen kl. 17:00.  Pga. Covid-19 pandemien vil det ikke være tillatt med tilskuere.

Tirsdag i neste uke tar vi den korte veien ned til Bugården og møter Sandefjord Håndball kl. 17:00 i Jotunhallen.  Også her vil det ikke være tillatt med publikum. Dette vil være «generalprøven» før det braker løs igjen, og det skal bli spennende å se om vi får revansje for det forsmedelige tapet i desember. 

Leif og Bård forteller at de er godt fornøyde med treningene de siste ukene.  Både innsatsen og kvaliteten har vært stigende.  Vil dette synes i kampsituasjon også?  De første svarene vil vi få allerede i kveld og vi vil gi dere trenernes dom i etterkant!