Runar Sandefjord-ØIF Arendal Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-ØIF Arendal Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Onsdag ønsker vi ØIF Arendal velkommen til Runarhallen.

Etter en rekord jevn start på ligaen hvor alle slår hverandre og spenningen er enorm før hver eneste kamp, er det nå duket til oppgjøret mange har ventet på. Guttene fra sør stiller med klubblegendene Sondre Paulsen og Eirik Heia Pedersen i spissen for en tropp som oser av kvalitet og ambisjoner.  Paulsen og Heia Pedersen har i hele sin karriere spilt i ØIF, Paulsen som klok og velspillende høyrebakspiller mens Heia Pedersen er en hardtskytende venstrebakspiller, en bauta i forsvaret og kanskje Norges beste i returløp.

Vi i Runar Sandefjord vil kjempe med nebb og klør for poengene mot Arendal. Troppen mangler fortsatt skadde Daniel Jakobsen men er ellers sultne på poeng som kan sende oss nærmere toppen av tabellen. Skal vi vinne onsdagens kamp må forsvar og målvaktspillet være bedre enn hos motstanderen og vi må få i gang kontringsspillet.

Stemmer dette og minst 2 av våre bakspillere har en god dag på jobben tror vi på elektriskstemning i Runarhallen som alltid er pyntet flott til fest av Pål Erik Haraldsen og hans fenomenale team.

Vi er stolte av hva vi får til i Runar og vi er stolte av våre fantastiske supportere som skaper magisk Balkanstemning på tribunen selv om vi ikke er flere enn 200 tilskuere i hallen!